Utolsó kommentek

butterfly_amy

Álmok...életérzés...őszinteség...mindennapok... gondolatok...vélemény...világ..."minden"...

Friss topikok

R.I.P Albert Györgyi

2011.10.03. 13:38 | little_rich_girl | Szólj hozzá!

 Mára már nem terveztem több bejegyzést, azonban a mai nap számomra egy fontos eseményt jelent. Ma van Albert Györgyi halálának 3. évfordulója. Akik ismernek tudják, hogy nagy rajongója voltam és vagyok a mai napig. 

Ma 3. éve, hogy egy különleges embert veszítettünk el. 2008. október 3.-a péntek emlék és gyásznap nekem. Rengetegen bántották, gyűlölték, kihasználták, nem találta a boldogságát. Sokan csak névről ismerték, és negatív véleményt mondtak róla. A médiának "köszönhetően" kapott egy bélyeget.
 

Halálának oka hivatalos indoklás szerint szívelégtelenség volt. Miután elolvastam a könyveit (Miért pont én? A depresszió szorításában; Miért pont ők? A férfiak fogságában), rengeteg riportját végig néztem úgy gondolom halálának oka az örökké megfelelni vágyás, stressz, boldogtalanság, szenvedés lehetett az oka. Feltételezések szerint oka lehetett az egészségtelen életmód, az alkohol, az erős gyógyszerek, gyógyszer függőség...lehet, hogy közre játszott!

Több váláson keresztül ment, a családjától sem kapott annyi szeretetet és törődést amennyire szüksége lett volna főleg a nehéz pillanataiban, gyermeke sem született...valószínűleg ez vezetett a depresszió kialakulásához az életében. Tehetséges újságíró, riporter, intelligens, éles eszű nő volt. Mindig irigyeltem az angol nyelvtudását, széles látókörét, személyiségét, humorát. A  boldogtalanságba halt bele. 
 

Az utóbbi időben depressziójával, alkohol és gyógyszerfüggőségével, válásaival, könyveivel került címlapra. Rendkívül őszintén vallott az életéről, a betegségéről, a kapcsolatairól. Magyarországon elítélték mindezért. Rossz volt éveken keresztül végig nézni a leépülését, és hogy nem volt olyan ember a környezetében, aki segített volna rajta. 

Túl sok energiáját felemésztette a megfelelni vágyás kényszere, hogy elfogadják az emberek. Halála előtt Joshi Barat-al készült riportjában már maga is belátta, hogy ebben az országban az Ő tudására, arra amiben Ő tehetséges arra itt nincs igény; "nem vagy itt jó helyen".  
 

Undorítónak tartom, hogy míg élt senki nem foglalkozott vele, senkit nem érdekelt, hogy mi történik vele...meghalt hirtelen minden csatorna felkapta, emlék műsorokat adtak le. Györgyit idézve: "... akkor kerülsz címlapra, hogy ha szülsz, ha férjhez mész, ha valami betegség ér vagy ha meghaltál." Szégyen!!!
 

Búcsúzóul:

Drága Györgyi! Ha a földön nem találtad meg a boldogságod ott ahol most vagy békében nyugszol. "Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, akár a csillagok."

https://www.youtube.com/watch?v=VjWX-WPO6Hk

Egy Quimby dallal emlékezem Rád!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littlerich-girl.blog.hu/api/trackback/id/tr593274572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gondolatok gyász halál emlékezés
süti beállítások módosítása