Utolsó kommentek

butterfly_amy

Álmok...életérzés...őszinteség...mindennapok... gondolatok...vélemény...világ..."minden"...

Friss topikok

Ősz...Kovács Kati

2011.10.03. 13:04 | little_rich_girl | Szólj hozzá!

 Szeptemberig nem is érzékeltük, hogy ősz van. Olyan jó meleg volt mindennap, a mai nap viszont már megéreztem, hogy újra itt van. Korábban sötétedik, hidegebbek már a nappalok is. Nem szeretem a hideget. 

Hajnalban ki sem akarok bújni az ágyamból. Utálok hideg szobában ébredni. :S Dehogy ne csak panaszkodjam... Kovács Kati dalait hallgatom. Imádom. :)

A dalainak még volt mondani valója, érdemes oda figyelni a dalszövegekre. "NEM, NEM NEM...SOHA NEM NEM NEM... én nem leszek soha sem a játékszered!" Tudnám ajánlani minden kesergő nőnek, aki nem lép, nem tud, nem akar, fél kiszállni egy kapcsolatból, amelyben csak kihasználják (hogy Csernus doki szavaival éljek kapcarongyok). 

Soha sem késő! Senki sem érdemli a szenvedést. Mindannyian értékes emberek vagyunk, érdemesek vagyunk a boldogságra. Amelyik férfi nem becsül minket nem is érdemel meg!!!

"Elmegyünk. Egy szép nap innen elmegyünk. Elkísér, az indián nyár". Gyönyörű. Mikor úgy érzem nincs erőm folytatni mindig meghallgatom a kedvenc dalaim, és mindig hatásos.
 

 




 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littlerich-girl.blog.hu/api/trackback/id/tr433274212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gondolatok kapcsolat karrier szingliség egyedüllóság szerelem magány
süti beállítások módosítása