Utolsó kommentek

butterfly_amy

Álmok...életérzés...őszinteség...mindennapok... gondolatok...vélemény...világ..."minden"...

Friss topikok

Szombat reggel :)

2011.09.24. 11:06 | little_rich_girl | Szólj hozzá!

 Mindenkinek nagyon szép szeptemberi szombati napot kívánok. :) 

Vissza térve a tegnap esti témámra (már lehet, hogy unalmas) mindig rettegtünk a teherbe esés gondolatától is. Felnőtt nőként pedig már attól, hogy mi lesz, ha nem sikerül, vagy 'ne adj Isten' kifutunk az időből. Mi történik, ha nem sikerül?
 

A legtöbb nő kudarcként éli meg ezt. Valószínűleg én is így lennék vele. Sajnos semmi garancia nincs rá, hogy ha mi a párommal majd úgy döntünk, hogy babát szeretnénk sikerülni fog. :( 

Sok kapcsolat megy tönkre, egymást hibáztatják a párok ilyen esetben. Azt hiszem ebben az esetben senki sem vonható felelősségre. Szeretem a párom kitartok mellette jóban rosszban, hiszen tudom, hogy ő is megtenné értem, és ezt nekünk együtt kell megoldanunk.
 

Butaság, de kiszámoltam, hogy ha esetleg most esnék teherbe a babám júniusban születne meg. :) Ha most kiderülne, hogy terhes vagyok az lenne az első dolgom, hogy kiugrom az emeletről. xD De azért álmodozni még szabad. :)
 

Az Én Babám Ikrek csillagjegyű lenne, mint a Férfim is. :) Az alábbiakat olvastam június szülötteiről: 
 

 

A gyermek Ikrek:

 

Fürge, mint a csík, mozgékony a keze, lába, szája, sokat kérdez és a választ is megjegyzi. Nagy a tanulásvágya, hamar megtanul olvasni. Válogatás nélkül mindent elolvas, ezért jó, ha a szülő válogat. Nagy a mozgásigénye.Szereti a meséket, mesekönyveket, ezekkel jól lehet rá hatni, félelmeit lehet oldani.
 

 

Az Ikrek jelleme:

 

Sokrétű. Fontos neki a társaság, a közösség, fél az egyedülléttől, ugyanakkor szabadságszerető, gyakran menekülne. Az Ikrek érdeklődése egészen különböző lehet: pld. egy gazdasági szakember, aki szeret meditálni.  A koncentráláshoz le kell kötnie másik énjét. Gyors a felfogása, jó az esze, jó a vitakészsége, világos az értelme. Jó beleérző és alkalmazkodó készsége van. Kitűnő a logikája, jó az emlékezete. Jó a nyelvérzéke és a beszédkészsége. (gyorsan megtanul beszélni kisgyerekként), több nyelven beszél. Kíváncsi, tanulékony, nagy a fantáziája, intuíciója. 
 

Az Ikrek és a munka:

 

Az Ikrek számára olyan munka való, ahol sokoldalúságát kamatoztathatja. A változatosság is komoly szerepet kaphat; szellemi tekintetben olyat, ahol jó problémamegoldó képességét érvényre juttathatja, fizikai szinten minden olyan munka számításba jöhet, ami utazással, mozgással jár. Területei a kapcsolatteremtés és a tömegkommunikáció. Erős a kommunikációs igénye. Jó szervezőkészsége miatt hostess vagy tolmács, író, újságíró, fordító, szerkesztő, fotós. Jó kereskedő, előadó. Nem bírja a kötöttséget.

Híres nők az ikrek jegyében: Helena Bonham Carter, Marilyn Monroe, Angelina Jolie

Híres férfiak az ikrek jegyében: Jamie Oliver, Colin Farrell, Johnny Depp :)

 

Mindent egybe vetve nem rossz kiosztás. :) De ez még a jövő zenéje. :P :)

Kívánok mindenkinek csodás hétvégét ezen a szép őszi napon. 

https://www.youtube.com/watch?v=qvuyYj5ROmk&list=FLItSB3o8oO5wLeE52TMCBTg&index=68

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littlerich-girl.blog.hu/api/trackback/id/tr653252648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gondolatok boldogság
süti beállítások módosítása